torsdag 3 augusti 2017

Mingelkväll i Gamsebo - Nästa träff - Hebys resa till Enköping

Mingelkväll i Hagaberg, Gamsebo

Vilken härlig kväll vi fick hos Sylvia och Kent Karlsson i Hagaberg. Vädret var strålande och trädgården fick oss att tappa andan. Många många vattenkannor har tömts denna torra sommar förstår vi. Som vanligt var det drygt 20-talet medlemmar som tog tillfället i akt att trädgårdsmingla. Det är fascinerande att upptäcka dessa idylliska trädgårdar som gömmer sig lite varstans. En mängd krukor med vackra blommor prydde trädäcket runt poolen och i köksträdgården frodades grönsaker och blommor i vackert upphöjda odlingsbänkar. Lite plats för relax fanns i det lilla växthuset. Själv slog jag mig ner bakom växthuset och njöt av porlandet i den lilla dammen och av utsikten över böljande åkrar. Kvällen avslutades med fika och trädgårdsprat.

Stort tack till Sylvia och Kent!



Nästa mingelkväll - Spännande besök på Bovieran

Tisdag den 5 september är det Ola och Margareta Karlehög som bjuder in oss att besöka Bovierans vinterträdgård. Tag som vanligt med kaffekorg för vi har möjlighet att njuta vårt fika där. Vi samlas utanför Bovieran kl. 18.00. Det finns gott om parkeringar i närområdet.
Varmt välkomna!


Morgongåva Heby Trädgårdsförening, 

ordnar en resa till Enköpings parker. Om någon är intresserad så hör av er och kolla om det finns någon plats kvar!

OBS sista anmälningsdag för resan är 5 aug. OBS
Medlemsresa till Enköpings parker den 13 augusti, samåkning från Centrumhuset i Morgongåva kl 09:00 samt Q8 i Heby. Kl 09:15. 
Vi har bokat eget tåg med guide för 25 personer till kl 10:00. Tåget tar oss runt till olika parker under 1,5 timmars tid. Egen avgift 100 kronor medlem 150 kr ej medlem.
Anmälan till Gerd 0224 61037  eller Raija 070 73 43 296

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar